16 oktober 2020 Nieuws

RG Ulvenhout nu ook elektrisch

RG Ulvenhout (voorheen Van Hooijdonk Autobedrijf) is nu ook het vertrouwde adres voor onderhoud en reparaties aan elektrische auto’s.

Naast het BOVAG-lidmaatschap hebben wij de EDGe Mobility erkenning voor onderhoud en reparaties aan elektrische auto’s dat door AutoNiveau en Innovam is geïnitieerd. Daar zijn we trots op!

EDGe Mobility is hét landelijk netwerk van autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden.

De ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden volgen elkaar in hoog tempo op. De afgelopen jaren zijn het aantal elektrische voertuigen sterkt toegenomen en het aantal elektrische rijders blijft maar toenemen. Daarom is RG Ulvenhout aangesloten bij het landelijke netwerk EDGe Mobility en investeren wij in de toekomst van ons bedrijf, in aanvullende kennis en vaardigheden van onze medewerkers en is onze werkplaats voorzien van specifieke tools. Als erkend EDGe Mobility specialist kunnen we uw vragen over elektrisch rijden beantwoorden. Want hoe stap je over van een benzineauto naar elektrisch rijden? Hoe zit het met subsidies en de plaatsing van een laadpaal?
Als EDGe Mobility aangesloten autobedrijf zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden en kunnen wij als specialist de service voor onze klanten waarborgen.

Share: