Over ons - RG Groep

Over ons

Over de RG Groep

De afkorting RG staat voor Rüttchen-Geerts, de achternamen van de grootouders van eigenaren Bouke en Stijn Rüttchen en was in het verleden de naam van één van de familiebedrijven. Sinds 2021 wordt deze naam door alle bedrijven binnen de RG Groep gehanteerd.

Historie RG Groep

Ondernemen zit in het bloed van de familie Rüttchen. Opa en oma – Hein en Nelly Rüttchen, waren de oprichters van Rüttchen, later overgenomen door de tweede generatie en uitgegroeid tot een organisatie met zeven vestigingen en 350 personeelsleden. Met de overname in 2016 van Rüttchen Automotive door de Louwman Dealer Group, besloten Bouke en Stijn beiden om hun carrière elders voort te zetten.

Eind 2016 startte Stijn Rüttchen bij Truck & Trailer Groep Waalwijk en Hazeldonk waarna Bouke hem in 2017 bij kwam staan voor de commerciële zaken en de leaseactiviteiten van RG Lease. Eind 2017 hebben de broers de bedrijven overgenomen van de tweede generatie van de Rüttchen familie. Sindsdien hebben zij niet stil gezeten en zijn volop bezig met het verder ontwikkelen en uitbreiden van hun bedrijf. In juli 2018 werd Van Hooijdonk Autobedrijf in Ulvenhout overgenomen en in november 2019 Remijsen Truckservice in Gilze. De activiteiten van Hazeldonk zijn per april 2019 overgeheveld naar de vestiging in Waalwijk.

Naamswijziging RG Groep

Per 1 juni 2021 opereren alle vestigingen binnen de RG Groep onder de naam RG. Bij de RG Groep kunt u terecht voor een compleet pakket aan mobiliteit. Van aanschaf tot onderhoud van personenauto’s, bestelwagens, trekkers en trailers. Tevens hebben wij een eigen lease maatschappij.

Inkoop, verkoop, reparatie, onderhoud en onderdelen van Trucks & Trailers

Reparatie, onderhoud en onderdelen van Trucks & Trailers

Inkoop, verkoop, reparatie, onderhoud van Cars & Vans

Lease en verhuur activiteiten van Cars, Vans, Trucks & Trailers