Remijsen Truckservice
1 november 2019 Nieuws

Persbericht overname Remijsen Truckservice

Geachte relatie,

Vanaf heden zullen RG Groep en Remijsen Truckservice hun krachten bundelen.

Per 1 november 2019 heeft RG Groep 100% van de aandelen van Remijsen Truckservice overgenomen. Samen met de dochter onderneming F.R.E. BV wordt Remijsen Truckservice een onderdeel van een krachtige, groeiende organisatie.

Zowel RG Groep als Remijsen Truckservice zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van trucks, trailers en bestelwagens. De achterliggende gedachte van de overname is om een krachtige samenwerking te realiseren tussen de bedrijven. Hierdoor ontstaat er een sterke speler in de universele truck en trailermarkt in midden Brabant, welke een hoge mate van service en kwaliteit kan leveren. Tevens biedt de overname RG Groep de mogelijkheid hun diensten pakket uit te breiden met verhuur activiteiten.

Het vertrouwde team van Remijsen Truckservice zal blijven bestaan alsmede de mate van service.

De voormalige directie, Hans Remijsen en Vera Cornelissen, willen alle relaties hartelijk danken voor de prettige samenwerking. Beiden zullen werkzaam blijven in de nieuwe organisatie.

RG Groep is net als Remijsen Truckservice een familiebedrijf waarin de klant centraal staat. Beide bedrijven geloven in persoonlijke en professionele relaties met hun klanten, personeel en leveranciers. Deze zelfde kernwaarde vormt een sterke band tussen de twee bedrijven.

We gaan met vertrouwen de toekomst in met u als relatie.

Bouke Rüttchen, Stijn Rüttchen, Vera Cornelissen en Hans Remijsen

Aanvullende informatie:
Rugee – afgekort RG – staat voor Rüttchen-Geerts, de achternamen van de grootouders van eigenaren Bouke en Stijn Rüttchen en ooit de naam van één van de familiebedrijven.
Ondernemen zit in het bloed van de familie Rüttchen. Opa en oma – Hein en Nelly Rüttchen, waren de oprichters van het huidige Rüttchen Automotive, later overgenomen door de tweede generatie en uitgegroeid tot een organisatie met zeven vestigingen en 350 personeelsleden. Met de overname in 2016 van Rüttchen Automotive door de Louwman Dealer Group, besloten Bouke en Stijn beiden om hun carrière elders voort te zetten.
Eind 2016 startte Stijn Rüttchen bij Truck & Trailer Groep Waalwijk en Hazeldonk waarna Bouke hem in 2017 bij kwam staan voor de commerciële zaken en de leaseactiviteiten. Eind 2017 hebben de broers de bedrijven overgenomen van de tweede generatie van de Rüttchen familie. Sindsdien hebben zij niet stil gezeten en zijn volop bezig met het verder ontwikkelen en uitbreiden van hun bedrijf.
In 2018 werd Van Hooijdonk Autobedrijf uit Ulvenhout toegevoegd aan de RG Groep.
Inmiddels heeft de RG Groep 40 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht bij:

Bouke Rüttchen + 31 6 21 39 86 92 | Stijn Rüttchen + 31 6 20 89 76 11

RG Waalwijk | Havenweg 15 | 5145 NJ WAALWIJK | www.rugee.nl

Van Hooijdonk Autobedrijf | Chaamsebaan 8 | 4851 SN Ulvenhout | 076 – 5607056 | www.hooijdonk.nl

Remijsen Truckservice | Burgemeester Krollaan 6 | 5126 PT Gilze | 0161 – 455 260 | www.remijsen.nl

Share: