Wintercheck - RG Groep

Wintercheck

Kom langs voor een gratis Vakgarage Wintercheck basis

Als u regelmatig met uw auto bij Vakgarage RG Ulvenhout komt, is deze natuurlijk in topconditie.

Maar bent u het afgelopen jaar niet voor een grote onderhoudsbeurt bij de garage geweest, heeft u dit jaar veel kilometers gereden of is uw auto ouder dan 5 jaar? Dan is het aan te raden om toch voor de winter nog even bij ons langs te komen.

Tijdens de wintercheck wordt uw auto (visueel) op 20 vitale punten gecontroleerd die betrekking hebben op de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto, waaronder de items die juist tijdens de winter zo belangrijk kunnen zijn:

  • Accu
  • Banden
  • Motorolie
  • Verlichting

Voor u als klant van Vakgarage RG Ulvenhout is de Wintercheck basis t.w.v. € 9,95 geheel kosteloos*.
U kunt bij ons terecht voor een gratis Wintercheck op maandag tot en met vrijdag tot 20 december 2021. Het maken van een afspraak is niet nodig.

Dit jaar is uw bezoek zelfs nog meer waard, want iedereen die een Vakgarage Wintercheck laat uitvoeren ontvangt een uniek Oud Hollandsch Vakgarage schort t.w.v. € 19,95. Deze twee ingrediënten zijn een garantie voor een geslaagde winter.
Per Oud Hollandsch Vakgarage Schort doneert Stichting Vakgarage € 0,50 rechtstreeks aan De Voedselbank.

* De Wintercheck is slechts een controle. Indien er sprake is van een benodigde reparatie en / of vloeistoffen, dan zullen wij dit vooraf met u bespreken.

Openingstijden Werkplaats

Maandag t/m vrijdag 07.30 – 18.00 uur
Zaterdag 08.00 – 12.00 uur

Maak eenvoudig een afspraak. Dat kan online, telefonisch via 076-5612300 of stuur een mail naar info.ulvenhout@rggroep.nl. Vervangend vervoer staat voor u klaar. Wilt u liever wachten, dan bent u welkom in onze wachtruimte. Daar is alle gelegenheid om rustig te werken onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Uiteraard is een goede WiFi verbinding aanwezig.

العربيةNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiРусскийEspañol